apartmani Tynska 7 Prag Češka republika - smještaj u centru Praga - nešto o nama
Apartments Tynska 7, Prague 1, The Old Town

apartmani u Pragu, apartmani u Češkoj, apartmani u centru Praga, povoljni apartmani u Pragu, smještaj u Pragu, apartmani u praškom starom gradu, putovanje u Prag, godišnji odmor u Pragu, posebna ponuda za Prag, iznajmljivanje u Pragu

O NAMA

ZAŠTO IZABRATI NAŠ SMJEŠTAJ ?

- naši apartmani su smješteni u samom srcu Praga, samo 50 metara od naljepšeg trga u gradu, Staromjestskog trga. Nalaze se u tihoj, sporednoj ulici, tako da čete biti smješteni u apartmanima u samom centru zbivanja ali dovoljno daleko od svakodnevne buke

- u našoj ponudi se nalaze samo naši apartmani . Mi nismo turistička agencija koja surađuje sa vlasnicima nekretnina, tako da sa nama rezervirate za najniže cijene. Čak i u slučaju da mi nismo u mogućnosti smjestiti vas u naše apartmane, potruditi ćemo se naći vam smještaj direktno kod drugih vlasnika koji se nalaze u našoj blizini.

- mi se brinemo za naše goste, od trenutka dolazka u Češku republiku pa sve do njihovog odlazka. Organiziramo povoljne prijevoze sa-do aerodroma, autobusnog i željezninog kolodvora. Imamo otvorenu telefonsku liniju ( 08 - 20 sati, u slučaju nužde 24/7 ) tako da smo u kontaktu sa našim gostima cijelo vrijeme.

- naš zaposlenik če vas čekati ispred apartmana, smjestiti vas i dati vam sve potrebne informacije koje možete zatrebati prilikom vašeg boravka u Pragu. Mi ne radimo kao neke druge agencija kod kojih trebate podići ključ u agenciji a naći apartman sami. Trudimo se pružiti osoban pristup našim gostima.

- bavimo se turizmom u Pragu od 1995, od raznih suvenirnica pa do usluga smještaja . Imamo više od 15 godina iskustva u ovom poslu.

- Pogledajte izvod sa trgovačkog suda