apartmani Tynska 7 Prag Češka republika - smještaj u centru Praga - faq
Apartments Tynska 7, Prague 1, The Old Town

apartmani u Pragu, apartmani u Češkoj, apartmani u centru Praga, povoljni apartmani u Pragu, smještaj u Pragu, apartmani u praškom starom gradu, putovanje u Prag, godišnji odmor u Pragu, posebna ponuda za Prag, iznajmljivanje u Pragu

PITANJA I ODGOVORI

question

Da li trebamo platiti unaprijed troškove smještaja za apartman koji želimo rezervirati?

answer

Možemo zatražiti polog za smještaj koji je moguće platiti kreditnom karticom online ( PayPal ) ili uplatom na naš račun u banci. Ostatak gosti plaćaju odmah nakon dolazka, u gotovini ili kreditnom karticom, prema njihovom izboru .

question

Želimo platiti u gotovini. Trebamo li platiti u češkim krunama (CZK)?

answer

Ne, primamo sve glavne valute kao što su USD, GBP, EUR, itd...Iznos u drugoj valuti ovisi o tečajnoj listi, pogledajte http://www.cnb.cz

question

prilikom našeg boravka u Pragu trebati čemo karte za metro/ tramvaj/ autobus ili karte za koncert i sl... Možemo ih kupiti kod vas?

answer

Da. Voljni smo pomoći i kupiti ih te iste vam predati prilikom vašeg dolazka. Ovakve službe su bezplatne uz gotovinski način plačanja. Također, voljni smo unaprijed kupiti ili napraviti bilo što kako bi vam omogučili ugodniji boravak.

question

Rezervirali smo prijevoz. Možemo ga platiti kreditnom karticom zajedno sa troškovima smještaja?

answer

Ne. Kreditnom karticom možete platiti samo troškove smještaja. Prijevoz osigurava naš partner koji prima isključivo gotovinu.

question

Gdje možemo zamjeniti naše valute za češke krune?

answer

Savjetujemo vas da pročitate sljedeče uputstvo. U centru Praga se nalazi puno mjenjačnica, sve su legalne, ali dosta njih ima vrlo visoke provizije čak i do 20-30 posto, tako da budite vrlo oprezni gdje če te promjeniti vaš novac . Centar Praga je prepun bankomata različitih banaka gdje možete podiči češke krune a troškovi su znatno manji. Jedan prijateljski savjet, NIKAD NE MJENJAJTE NOVAC NA ULICI.

question

Možda ćemo morati koristiti taxi, ali čuli smo nekakve glasine...?

answer

Situacija oko taxi služba u Pragu ide na bolje ali mi još uvijek preporućamo pitati za cijenu unaprijed, pogotovo u noćnim satima. Naši apartmanu su smješteni u samom centru Praga tako da najvjerovatnije nećete ni trebati taxi, jer su vam sve glavne turističke atrakcije u blizini.

Niste našli odgovor koji ste tražili? Nemojte se ustručavati i napišite nam na info@prague-apartments-tynska7.com